In de winkel:
kijkers & varia

swarovski

De alom geprezen verrekijkers en telescopen uit Oostenrijk zijn van zeer hoge kwaliteit en bevinden zich in het topsegment van de markt. Voor praktisch iedere toepassing is er een geschikt product.

olight

Olight is een fabrikant van professionele led zaklampen. Ze zijn voorzien van de nieuwste technieken en leveren hoge prestaties. De lampen zijn in veel uitvoeringen en afmetingen te krijgen, waardoor er voor elke doelgroep en toepassing wel een passende Olight zaklamp te vinden is.

hawke

De spotting scopes van Hawke brengen de natuur dichterbij.Al meer dan 30 jaar is Hawke Sport Optics, binnen de wereld van de optiek  toonaangevend voor Europa. Met zijn innovatieve producten brengt het mannen en vrouwen aan het spotten in meer dan 60 landen wereldwijd. Met verrekijkers en richtkijkers voor zowel jachtwapens, kruisboog als luchtdrukwapens biedt Hawke een compleet aanbod aan sportoptiek. Hawke voldoet aan al uw persoonlijke jacht wensen.

bushnell

De richtkijker is het belangrijkste accessoire op uw luchtbuks en kogelgeweer. De Bushnell-kijkers hebben een solide constructie waardoor deze veel waarde biedt voor zijn geld. De lenzen zijn helder gecoat wat zorgt voor goede licht doorlating.

zeiss

ZEISS levert al meer dan 160 jaar een bijdrage aan de technologische vooruitgang – met oplossingen voor de halfgeleider-, auto- en werktuigbouwkundige industrie, biomedisch onderzoek en medische technologie evenals brillenglazen, camera- en filmlenzen, verrekijkers en planetariums. Met een richtkijker of verrekijker van Zeiss zit u zeker goed.

steiner

Als je eenmaal aan het jagen bent, kan niets je nog tegenhouden. Dus naast het dodelijkste beeld dat je kunt krijgen, overleven de Steiner-lenzen de slechtste omstandigheden die je je kunt voorstellen, weinig licht of zware verblinding, water, extreme koude, steenslag, zand, enz.: het maakt niet uit. Het zicht met een Steiner-verrekijker blijft altijd glashelder.

Ontdek de Steiner Skyhawk 4.0

icuserver

ICUserver wildcamera (unbox, plug & play).

Het Jachthuis 2022 ©
Webdesign by Septunus