In de winkel:
kledij & schoeisel

naar de winkel
laksen

Deens merk met een Engelse look. Speciaal ontworpen voor de jacht. Laksen is gekend voor zijn praktische jachtkledij van hoge kwaliteit, en is comfortabel en klassevol.

härkila

Veel jagers willen en kunnen niet zonder een Härkila-uitrusting op pad.

De Härkila-jassen, Härkila-broeken, Härkila-vesten en Härkila-schoenen zijn over het algemeen uitgevoerd met het Gore-Tex membraam. Het membraam zorgt ervoor dat de producten 100% wind- en waterdicht zijn, zodat u warm en droog blijft.

Härkila investeert veel in nieuwe technologieën om alles zo licht, ademend en geruisloos mogelijk te houden. Dit alles voor tijdens de jacht, het bersen of andere outdoor activiteiten.

Tevens maakt Härkila veel gebruik van Optifade. Optifade is de nieuwe revolutionaire camouflageprent wat meer bescherming biedt voor zowel bos, als open velden.

seeland

Deens fabrikant en prijsbewuste leverancier van jachtkledij, schoeisel en uitrusting.

deerhunter

Het Deense familiebedrijf Deerhunter ontwikkelt en creëert buitenkledij voor moderne jagers en buitenmensen voor wie bewegingsvrijheid en high-tech kwaliteit voorop staan.

barbour

Country- & vierseizoenen kleding.

Dit familiebedrijf heeft gedurende vier generaties een unieke kennis verworven over de kleding die essentieel is voor de Britse Country Lifestyle, zoals ‘wax’-jassen en moleskin vesten.

Barbour produceert prachtige functionele kledij voor mannen en vrouwen, met kwaliteit, lef en glamour.

meindl

Duits merk gespecialiseerd in wandelschoenen.

le chameau

Laarzen die optimale isolatie bieden en superieur comfort.

aigle

Aigle is van oudsher hét traditionele merk laarzen om te jagen, vissen, voor op het land of in de tuin.

Alle laarzen van Aigle worden nog steeds met de hand gemaakt in de fabriek in Frankrijk. Deze laarzen staan dan ook bekend om hun uitmuntende kwaliteit en loopcomfort.

Uiteraard zijn alle laarzen van Aigle gemaakt van natuurrubber. Dit is sterker, flexibeler, comfortabeler en sterker dan synthetisch rubber zoals PVC.

dubarry

In 1937, bij het verzinnen van een naam voor hun pas gevestigde fabriek, besloten de nieuwe eigenaren voor een Europees klinkende naam en kozen voor Dubbary, vernoemd naar Madame du Barry. Hun lederen laarzen zijn net zo praktisch als mooi.

crispi

Italiaans topmerk, schoenen en laarzen, extreme waterafstotend, optimaal ademend, waterproof beschermend, extreme hitte ventilerend.

swedteam

Dé specialist in camouflage-kledij.

muck boot

Muck Boot maakt mooie hoogwaardige kwaliteits laarzen van natuurrubber met neopreen die je voeten onder alle omstandigheden comfortabel warm en droog houden. Als je éénmaal Muck Boots aan je voeten gehad hebt wil je nooit meer terug naar gewone laarzen.

fjällräven

Fjällräven is afkomstig uit het kleine stadje Örnsjöldsvik in Zweden, een plaats waar bergen, bos en zee samenkomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in outdoorkleding en -uitrusting en zet zich in om de natuur toegankelijker te maken. In echte Zweedse stijl ligt de focus op eenvoud en praktische toepasbaarheid, en hebben ze het grootste respect voor het milieu.

Het Jachthuis 2022 ©
Webdesign by Septunus